Goddag hos Johnni Buch

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/9/0/2/johnnibuch.dk/httpd.www/templates/johnnibuch_11_19_b/functions.php on line 199

Mine børnebørn

Indtil nu er jeg blevet begavet med 5 børnebørn. 5 dejlige guldklumper, som hver gang de er i nærheden fylder mig med så megen glæde, at det ikke er til at beskrive. De er fulde af umiddelbar kærlighed uden betingelser, og det får de så tilbage. Her kommer de. 

 SENESTE NYT:

 o karla

Karla, født den 17. maj 2007 

Karla er meget kreativ og elsker at tegne og male og det har været rigtig sjovt at følge udviklingen i hendes tegninger. Hun elsker også at synge og danse.

Karla elsker sin lillesøster Alberte og Karla elsker sin kusine og sin fætter på Bogø og de har det rigtig godt sammen. 

Karla er en god pige, og snart en ung dame. Til næste fødselsdag bliver hun teenager med hvad deraf følger. Hun er stadig glad for at være på besøg hos farfar. 

Du kan læse meget mere om Karla og hendes far og mor på www.torpsmith.net

o luna

Luna født den 8. november 2008 

Hun er et livstykke og en perlepige og hvor heldig kan man være som farfar. Hun bor kun 10 minutter væk, nemlig på Bogø.

Hun er dygtig til gymnastik, til at danse, til at synge, hun brækker armen ind i mellem når hun skal lave de mange spring

Hun elsker sin kusine Karla, og når Karla skal noget gør Luna det samme. Det er rigtig dejligt at være sammen med Luna og hun er også noget så kærlig. 

Hun elsker sin lillesøster og lillebror og er meget gode ved dem. 

o bastian

Bastian født den 11. november 2010.

Drengen i flokken og hvilken herlig lille gut. Han elsker traktorer og maskiner i alle former og farver og han kan bruge timer på at studere disse maskiner i bøger, blade og ikke mindst på Youtube. 

Bastian fylder alle med glæde, undtagen når han nogen gange er utilfreds. Og han vil gerne bestemme. Er en mester i at køre havetraktor


Og nu kan han også spille trommer. En meget aktiv Bastian er han blevet. 


o alberte

Alberte født den 23. december 2014.

Endnu en dejlig pige kom til verden midt i juletravlheden, men det  forhindrede ikke mor og far i at holde en dejlig julefest for den københavnske familie.

Alberete er også Farfars pige. her på billedet er vi i lufthavnen for at hente far og mor efter en Rom tur

o alma web2017

Alma  Den 3 februar 2016 kom denne dejlige pige til verden.

Alma hedder hun selvfølgelig.

Alma har altid et kram til Farfar og det er dejligt. Hun har været med på flere ture, og det går rigtig godt.